Monday, November 30, 2009

Hari Raya Haji yang bahagia....

kitorang pakai baju yang mase raye puase tu dulu... recycle je... jimat sket.... raye nie pun badan imran dah besar sket dari yang ari puase tu.... seronoknye tengok imran pakai baju melayu... heheheh....
















Kenduri kawin Asyraf dengan Syatirah....

yang kenduri nie pada 21.11.2009.... aku sampai dalam kul 1 lebih, hujan rintik2 tapi tak bape lebat.... Alhamdullilah kenduri berjalan dengan lancar.... Actually, Asyraf ngan Syatirah dah nikah dulu, dah dapat baby pun.... emaknye iaitu kak am, kawan opis aku, nak buat majlis nie untuk pemberitahuan masyarakat sekeliling.... Alhamdullilah majlis berjalan dengan lancar....





kene sakit mate...

Alangkah tak bestnye kursus 2 ari yang kat kl tu sebab aku sakit mate.... aku mendaftar dalam kul 1130am... dalam kul 12 lebih mate aku dah lain macam dah... hampeh tul... last2 tengahari tu jugak aku pegi klinik... memang sah kene sakit mate...

aku tak balik umah pun, tapi kene kuarantin laaa.... sedih tul, duk sorang2... mase kat kelas orang sume duk lam kumpulan tapi aku duk sorang2 je... dalam bilik pun diorang bagi aku satu bilik tapi aku mintak ehsan kawan aku nak duk ngan diorang sebab aku takut duk sorang2... heheheh... thanx kat WANI ngan EMMA sebab sudi bagi aku tumpang dalam bilik diorang... jasamu ku kenang sampai bile2... heheheh.....

gambar pun aku tak amik sebab takde mood sebab sakit mate.... heheheh....

Monday, November 23, 2009

pegi kursus lagi....

ari nie ngan esok aku pegi kursus e-tanah dekat Pearl International Hotel... nasib baik 2 ari... suami aku cakap bestnye aku pegi kursus takde orang nak membebel kat umah... sampai hati die cakap camtu... tapi die gurau je tu... heheheh..... nak update blog pun tak sempat sangat tapi banyak pulak nak cerita.... nanti2 la ek...

Thursday, November 19, 2009

Jom tengok gambar kursus!!

kursus nie selama 9 ari... ish memang rindu rindu giler dengan imran... tapi nak buat cemane, kene tempuh jugak... yang penting kite kene think positive... Insya Allah sumenye berjalan dengan lancar.... kursus ni boleh aku ibaratkan SERONOK dalam RINDU.... korang tengok je la gambar2 yang sempat aku amik ek...

tengah nak buat logo kumpulan
khusyuknye en yusop... ;)

logo group kitorang

ni la group aku.. tengah kembangkan idea...

mase tengah present.... buat tepuk sorak..

imran datang melawat mama nye... sedihnye nak berpisah lagi mase nie.... mase jumpe nie imran tak pandang pun muke aku... dah lame tu aku panggil2 baru die nak pandang...

imran asik pandang bawah je... cam merajuk je...

muke tengah takde mood

kawan serumah aku..

ngan kak yati dari pejabat agama

ngan kak ida dari Pejabat Tanah dan Daerah Jempol

ngan abi dari Jabatan Veterinar

ngan kak thilaga ngan adik thilaga... name samela pulak... heheheh

pose sebelum kembara

smile!!!

kak yati asik tunjuk beg kfc je.. heheheh

aku selepas aktiviti kayak...

penatnye berkayak tapi seronok giler..


sempat lagi korang ek...

ngan kak siti...

bad, apis ngan usop

usop, mus, haizal ngan hazira... budak group aku

ngan mus

aksi 1

aksi 2

kasut sapa nieeeee

aksi 3

korang tengok ape tu??

kitorang tengah menunggu nak buat abseiling


dah siap sedia dah... heheheh...

aku ke tu.... wah takutntyeeeeee!!!

aku hampir nak hentam ke dinding.. ish!!

sempat lagi pose sebelum turun.... hehehehe...

ngan miza

aku dah sedie untuk buat aktiviti flying fox

aku turun berdue ngan abi mase flying fox

kitorang tengah nak siapkan buku scrap...