Friday, December 30, 2011

Gerhana Bulan

bile tarikhnye tah, aku pun tak ingat..... gerhana ni start pukul 7 lebih kalau tak salah.... mase kitorang tgk ni dalam pukul 10 lebih malam...... nampak la sket..... kamera tak power so dapat tangkap yang camni je..... ;)





sebuk suami suh orang lain tengok... hehehe... padahal kitorang yang terlambat tgk... ;)


imran yang excited.... ;) flash lebih sangat, tu yang tutup mate tu.....

lamenye nak update pasal Bengkel Penyusuan... heheheh...

memang lame.... heheheheh..... tapi overall memang best dah banyak jugak la spekulasi sebelum ni telah dijawab dengan sempurna.... heheheheh......

yang best peserta die hanye 25 orang je... bahagi kepada 2 kumpulan, pengajar die ade 2, Puan Kamariah dan Dr Ning.... tukar2 pengajar sebab topik die banyak.... tapi memang amat2 mendatangkan pengetahuan yang berguna.... pengajar dari SUSUIBU.COM.....




Puan Kamariah


cabutan bertuah.... yes!! aku dapat gak, dpt buku tajuk "Permainan untuk anak - anak kita"




kawan aku earna bawak baby, ni baby kedua.... dah dapat sepasang dah.... ;)


kak wirda yang pakai tudung biru tu ade 8 orang anak, banyak pengalaman.... Thanx kak wirda!! ;)





Monday, December 12, 2011

Bengkel Penyusuan Ibu

esok aku akan mengikuti Bengkel Penyusuan Ibu dekat Dewan Masjid Negeri.... nak mengumpul segala ilmu yang boleh dalam bab - bab menyusu ni..... Alhamdulillah aku masih menyusu badan secara penuh untuk Ikhwan.... Nikmatnya memang tak terkate.... seronok tengok Ikhwan menyonyot.... heheheheh......

esok bengkel tu dari pukul 8.30 pagi sampai 5.00 petang..... tak sabar nak pegi... heheheh...

so tunggu la citenye secara penuh ye.... ;)

Thursday, December 8, 2011

aktiviti pukul 10.30 malam..

kelmarin abah imran ajak imran cuci motor..... boleh tukar baju sekali..... heheheheh..... bayangkan dah pukul 10.30 malam ni pastu esok keje pulak tu.... tapi sesekali buat camni best jugak..... ;)


imran takde motor, beskal ni je la yang ade..


adik pun sebok je... heheheh..... tgk telatah imran ngan abahnye...


huaarrghhhh!!! imran kene siram....


mari kite basahkan die!!!




abih dah basah... heheheh....


imran nak buat sign rock on, tak bape nak jadi... heheheh...


sambung basuh beskal balik... ;)



Tuesday, December 6, 2011

lagi la insafnye aku....

kali ni pun aku rase insaf dan bersyukur sesangat... sebab ape??? camni cito eh.... macam besela, tengahari aku balik nak nyusukan ikhwan, sampai simpang nak ke rumah tu, ade satu motor ni, ade :-


si ayah yang bawak motor


kat bakul depan ade anak lelaki yg berumur lebih kurang 2 tahun


dekat belakang si ibu yang tengah dukung anak bongsu yg berumur dalam bawah setahun di belah kanan


pastu depan si ibu dan belakang si ayah ade anak sulung diorang dalam umur lebih kurang 4 tahun


5 orang di atas motor


YA ALLAH, INSAFNYE AKU RASEEEEE.... KENA SENTIASE BERSYUKUR DENGAN SETIAP REZEKI YANG ALLAH S.W.T BERI PADA KAMI SEKELUARGA TAK KIRE KECIL ATAUPUN BESAR....