Wednesday, May 30, 2012

Off to Penang....

Actually bukan la ari ni ari rabu nie haaaaa.... tapi aku akan ke penang dari ari Jumaat (1/6/2012) hingga ari Ahad (3/6/2012).... sepupu kawin dekat Butterworth... so konvoi 2 kete... kete aku ngan kete parents aku.... yang lain akan konvoi time yang lain..... dah lame tak pegi penang... last time pegi tahun 2006, pastu mase sepupu kawin tahun 2010 aku pulak yang tak dapat pegi sebab mengandungkan si ikhwan.... ;)

Thursday, May 24, 2012

Hore Hore!!!

Filem ni dah keluar kat wayang.... dr review yang aku baca memang best cite ni... lagi2 lagu sudirman kan.... ish tak sabar pulak nak tengok.... dah lame tak tengok wayang.... dalam keadaan sekarang ni memang tak dapat nak tengok wayang...

kalau filem yang aku nak tengok kuar wayang, tunggu beli DVD die... baru dapat tengok... memule tu tengok kat Astro First tapi cam 3 hari berturut - turut je kan boleh tengok pastu tak boleh nak tengok dah... so kitorang pun cakap baik beli dvd boleh tengok kalau agak2 nak tengok.... heheheh.... yang imran pulak tak abih2 nak tengok CINTA KURA - KURA... ape lagi play the dvd lah... heheheh.... sume imran yang buat... eject, masukkan cd tutup balik.... tapi aku la yang kene tekan play kat dvd player tu sebab remote die tah mane tah hilangnye... sabo je la..... ;)

Wednesday, May 9, 2012

gambar berempat...

lame tak amik gamabr berempat.... heheheh... selalu memang termiss nak amik gambar berempat.... so jamula mate dengan iinnniiii...