Tuesday, July 24, 2012

bestnye pose...

sape kate pose tak best kan??? hehehehe.... memang best giler.... ari ni ari ke4 kite berpose kan.... bulan pose bagi kitorang seperti biase.... balik keje, amik anak2, pastu balik umah, berbuke pose dengan our lil family.... tahun lepas ikhwan dalam 8 bulan, skang dah hampir 1 tahun 6 bulan.... khamis ni 26/7/2012 nak kene cucuk dah..... n bawak imran pegi checkup sekali.....

imran n ikhwan pun same la berbuke pose sekali.... bestnye la hai... walaupun aku agak terjerit - jerit sebab telatah bebudak ni.... heheheh... tapi itula keseronokannye..... bangun sahur pun oke, kengkadang aku yang bangun dulu kengkadang suami yang bangun dulu... sape yang bangun dulu die buat ape2 yang patut dulu pastu baru kejutkan yang tak bangun lagi tu.... hehehehe..... waktu sahur pulak, kengkadang ikhwan pun bangun sahur sekali.... setakat ni imran tak bangun lagi pepagi tu... heheheh....

yang ni gambar mase pegi maha 2012.... aku nak masukkan cite pun tak masuk2 lagi... eheheheh....


jadual hari sabtu pulak berbuke dekat umah parents aku dengan makcik2 ngan adik beradik yang lain... pastu jadual hari ahad pulak berbuke pose dengan belah mertua pulak dengan adik beradik yang lain..... best betullah... kengkawan pun mesti ade perancangan masing2 kan.... ;) semoga kite menjalani ibadah puasa dengan penuh berkualiti.... ;)

Monday, July 16, 2012

Sudah cukup sudah....

hahahahah!!! amik tajuk lagu orang pulak nie.... hahahahah!!! sebenarnye aku teramat la hepi sebab korum kutu samsung dah cukup.... strat carik 2/7/2012.... laaaa nniiii 16/7/2012 baru dapat penuhkan.... hehehehe.... 2 minggu la jugak nak carik pemain..... akhirnye cukup sudah.... start hujung bulan nie....

Senarai pemain - pemain adalah seperti berikut :-

1.Inda
2.Kwn. Saiful
3.Kak Rusnida
4.Nini
5.Cikna
6.Sheedah
7.Ojad
8.Saiful
9.Marley
10.Kak Kamsiah

Alhamdulillah sangat2.... ;)

Friday, July 6, 2012

Hampir menjadi kenyataan....

sebelum ni kan aku ade post pasal yang aku teringin betul dengan SAMSUNG GALAXY TAB 7.0 PLUS nie kan.... kalau nak beli cash memang tak mampu.... duit yang ade nie khas untuk keluarga n anak2 je.... so setelah berbincang dengan sorang kawan aku nie... kitorang nak main kutu tab nie... macam kutu cash la tapi yang nie dapat tab... ;)

skang tengah mengumpul orang.... ingat nak main dalam 10 orang.... start hujung bulan 7 nie..... skang nie dah ade 8 orang.... lagi 2 tempat kosong.... yeay!!! tercapaila hasrat aku.... hehehehe....