Tuesday, February 5, 2013

Bercerai susu....

sebelum ikhwan bercerai susu memang banyak aku dengar cite dr internet ngan kengkawan yang lain yang macam2 diorang buat untuk bercerai susu.... ade yang letak colgate la, nescafe la, minyak cap kapak la (what!!! minyak cap kapak??? )... macam2 care kan..... aku pulak mase tu tengah mengandung dalam bape bulan ek... hhhmmmm dalam 4-5 bulan la gitu... pegi checkup pun misi tu kate better ceraikan susu sebab nanti baby dalam perut tak dapat khasiat susu yang diperlukan, zat2, kalsium dan lain2.... so aku pun pk cemane la nak cerai susu ni....


ade satu malam tu aku tryla cakap kat ikhwan...

mama : ikhwan, susu badan ni untuk baby ye ikhwan (dengan muke terpinga - pinga sket)... heheheh..... susu ni untuk baby dalam perut mama.... (aku pun tunjuk dekat susu ngan perut)

malam tu memang ikhwan tak mintak pun... tapi tertunjuk - tunjuk la die kat susu ngan perut....


sejak malam tu memang die tak mintak langsung... aduhai senangnye... faham die keadaan aku skang nie ek... heheheheh..... nampak la kengkadang ikhwan rindu nak menyusu.... melese - lese die dekat breast aku... bile dah melese tu ikhwan akan cakap susu nie untuk baby... macam mengingatkan diri die jugak yang die dah tak boleh menyusu lagi.... ikhwan sungguh cool dan banyak mengalah.... tapi bile dah mengamuk atau datang marahnye... abihlaaaaaa abang die pun kalah... heheheh.....




tak sabar nak pegi sekolah, katenyeeeee.... ;)